Comments are off for this post

Újrakezdés

 

Újrakezdés? Nem tudjuk, nem merjük kimondani. De hiszünk a ZENE erejében. Hisszük, hogy a lehetséges védekezési lehetőségekkel élve le tudjuk győzni a vírust.

Sok kárt szenvedtünk.  Elvesztettük egyik legkedvesebb barátunkat, az örökmozgó, mindenkin segítő Tóth Imrét, akinek kiválása nagyon nehéz helyzet elé állított bennünket a négyszólamú éneklést illetően. Egyszerüen nem tudjuk felfogni hogy ősz hajával, mosolyával nincs köztünk.

De az élet nem állhat meg. Kicsit átalakítva kedvenc költőnk verssorát:” Annyi balszerencse közt, oly sok vírus után, megfogyva bár, de törve nem, szolgálunk hát tovább.” Igen mert ténykedésünket szolgálatnak tekintjük, hogy a zenét sokféle formában: koncertek, előadások , információk továbbadása révén adjuk át sokaknak, akik a zene révén meg tudnak nyugodni, ki tudnak kapcsolódni.

Ez év második felében most a KULTÚRSZALON rendezvényeinket tartjuk meg, ahol szóló hangszerek, előadás, népzenei koncert szervezésével szeretnénk örömet szerezni a  zeneszeretőknek.

Elkészült a II. féléves rendezvény tervünk, ajánljuk a zenekedvelők figyelmébe és az egészségügyi előadások betartásával szeretettel várunk mindenkit.

Lehetőségünk lesz az Alba Regia Szimfónikus Zenekar karácsonyi koncertjén is részt venni, ahol Saint Saäns: Karácsonyi oratóriumában éneklünk.

 

Szabó Adrienn
Ars Musica Zenebarátok Egyesülete
elnök